Pozantıspor galibiyetle başladı:4-2

Süper Amatör Kümede ilk yarıyı lider kapatan Pozantıspor, ikinci yarının ilk haftasında Muammer Gülergin Stadında Seyhan Belediyespor ile karşılaştı. Yeşil-Beyazlılar 90 dakika mücadelesini 4-2 kazanarak zirvedeki yerini korudu.

Fehim Köroğlu ve talebelerini galibiyete taşıyan golleri Ahmet Erdoğan, Batuhan Belge (kendi kalesine), Emrehan ve Gökhan Yalçın kaydetti. Seyhan Belediyespor’un gollerinde ise Davut ve Mert Kiri’nin imzası vardı. 90 dakikanın ardından Seyhan Belediyespor’dan Bekir, maçın hakemi Şenol Yılmaz tarafından kırmızı kartla cezalandırılan isim oldu.

Gol düellosu

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanılan Seyhan Belediyespor – Pozantıspor karşılaşmasını izleyen futbolseverler gol düellosu izledi. Pozantıspor tecrübeli gol ayağı Ahmet Erdoğan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ömer’in kendi kalesine attığı gol ile durum 2-0 oldu. İlk yarı bu skor ile bitti denilirken Davut durumu 2-1 yaptı. İkinci yarıya Seyhan Belediyespor hızlı başladı ve Met Kiri’nin golüyle durumu 2-2’ye taşıdı. Pozantıspor, Emrehan ile tekrar 3-2 öne geçerken Gökhan Yalçın Pozantıspor’un müsabakayı 4-2 kazandığını ilan eden golü Seyhan Belediyespor filelerine bıraktı.

Yahya Kantur’un isyanı

Seyhan Belediyespor Antrenörü Yahya Kantur, müsabakanın hakemi Şenol Yılmaz’a isyan etti. Hakemin yüzde yüz iki net penaltılarını es geçtiğini belirten Kantur, itirazları sonrasında saha dışına gönderildi. 2.yarı’nın ilk haftasında hakem faciası ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Kantur, “Pozantıspor’un galibiyetine gölge düşürmek istemiyorum. Tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Artık, bundan sonraki haftaları düşüneceğiz. Toparlanıp ligde başarılı neticelerin altına imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Mustafa Çay yalnız bırakmadı

Pozantı Belediye Başkanı ve Pozantıspor Kulübü Onursal Başkanı Mustafa Çay, “Hedefimiz BAL Ligi’ne yükselmek. Emin adımlarla ilerlemekteyiz. İlk yarıyı zirvede tamamladık. İkinci yarıya da galibiyet ile başladık. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Pozantıspor’a gönül veren insanların bundan sonraki karşılaşmalarda daha fazla desteğine ihtiyacımız olacak. Her maç final niteliği taşımakta. Yönetim, teknik heyet, futbolcusu ve taraftarı ile kenetlenip mutlu sona ulaşacağımızı umut ediyorum. Seyhan Belediyespor’a da bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Onursal Başkan Çay, Sosyal Medyadan ise şu mesajı yayınladı.

Adana Süper Amatör Ligde ikinci yarının ilk maçında Seyhan Belediye Spor’u deplasmanda 4-2 mağlup eden Pozantı Spor Rakipleriyle puan farkını açarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başta Kulüp Başkanımız Özgür Gören ve Yönetim Kuruluna, Teknik Heyette emek veren herkese ve Futbolcu kardeşlerime onursal Başkanları olarak teşekkür ediyorum. Yeni transfer ettiğimiz 3 futbolcumuzun da takımdaki yerlerini almalarıyla birlikte Bölgesel Amatör Ligde Adana İlini ve İlçemizi şereflendirmek arzumuzu gerçekleştireceğime sonsuz inanıyorum. Tüm Pozantılı esnaf ve halkımızı bu kıymetli yolculukta takımımıza maddi ve manevi olarak sahip çıkmaya davet ediyorum. Her Şey Pozantı İçin.

Sırada Aladağ Gençlikspor var..!

Temsilcimiz Pozantıspor bu hafta sonu 20 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Gökbez Mahallesinde bulunan Pozantı İlçe Stadında 7 puanla ligin 11’inci sırasında yer alan Aladağ Gençlikspor’u ağırlayacak. 5 Ağustos Gazetesi olarak Pozantıspor’umuza başarılar diliyor, gönülden tebrik ediyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*