POZANTISPOR KULÜP BAŞKANI ÖZGÜR GÖREN OLDU

2017-2018 yılı içerisinde gösterdiği üstün başarılar sayesinde namağlup şampiyon olan Pozantıspor’da kulüp başkanı değişimine gidildi.

Birinci Amatör kümede mücadele gösteren ve Selahattin Ünal’ın kulüp başkanlığını yürüttüğü dönemde şampiyon olarak süper amatör ligine çıkan Pozantıspor, yönetimin aldığı kararla “Her yıl yönetimden bir kişi” seçilerek Pozantıspor’a başkanlık yapacak kararı alındı. Yönetim olarak alınan bu karar Pozantıspor Onursal Başkanı Mustafa Çay’ın yönetim ile birlikte basın açıklaması yapmasıyla kamuoyuna duyurulmuş oldu.

Pozantıspor Onursal Başkanı Mustafa Çay, yaptığı basın açıklamasında Selahattin Ünal’dan boşalan başkanlık koltuğuna bundan sonra yönetimde yer alan aynı zamanda Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı olan Özgür Gören’in oturacağını şu sözlerle belirtti;

“Çok kıymetli Pozantılılar ve Adana amatör kümenin değerli kamuoyu, şuan itibariyle sizlerin de görmüş olduğu gibi Pozantıspor’un çok kıymetli ve birbirinden değerli yöneticileriyle bir aradayız. Geçen yıl Selahattin Ünal kardeşimin başkanlığında aynı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız çok büyük bir başarı örneği göstererek 1.Amatör Kümede Pozantıspor’umuzu şampiyon yapıp Süper Amatör Lige çıkarttılar. Daha öncede Onursal Başkan sıfatımla 3 kez üst üste takımı şampiyon yapıp Bal Ligini Pozantı’da oynatma şerefine sahip olmuş bir insan olarak bugünde bu değerli yönetim kurulumuza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da az önce bizi ziyaret ettiklerinde yaptığımız konuşma sonrasında her yıl belki içlerinden bir yönetim kurulu üyesinin başkanlığıyla değişimli olarak bu işi sürdüreceklerini ve aynı yönetimle yola devam edeceklerini ifade ettiler. Bizde bu kararlarını saygıyla karşıladık. İnşallah hem spor kamuoyu, hem de Pozantı’mız için hep beraber güzel şeyler yapacağız.” dedi.

Onursal Başkan Mustafa Çay’dan sonra kısa bir konuşma yapan mevcut başkan Selahattin Ünal’da aldıkları kararla ilgili şunları söyledi;

“Burada yönetici arkadaşlarımızla birlikte bir yıl önce almış olduğumuz takımı namağlup olarak şampiyon edip süper amatör ligine çıkarttık. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz elinden gelen desteği yaptı. Biz de kendi aramızda toplanarak ve istişare de bulunarak bir karara vardık. Yönetimi dağıtmadan birbirimizden kopmadan, istenildiği zaman her yıl sırayla bir kişinin başkanlık yapabileceği şekilde karar kıldık. İkinci başkan olarak yine İsa Şen kardeşimizle Pozantıspor’umuzun başarısı için Belediye Başkanımızın da desteğini alarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah yine parolamız şampiyonluk olacak.” Dedi.

Mevcut başkan Selahattin Ünal’ın konuşmasından sonra hedefin şampiyonluk ve şimdilik 3.lig olduğunu dile getiren yeni kulüp başkanı Özgür Gören ise şunları söyledi;

“İlk önce başkanıma, yönetim kurulumuza ve Onursal başkanımıza bu görevi bana layık gördüklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Önceki dönem başkanımız Selahattin Ünal Bey benim de zaten iş ortağım olur. Kendisinden bu bayrağı bugün itibariyle devraldık. Aslında kendisi çok zorluklar çekti yönetim olarak bunu hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Takımımıza desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Taner Tengir Bey, Kayyum Belediye Başkanımız Mahmut Sami Baysal Bey, Onursal Başkanımız Mustafa Çay’ın destekleri oldu. Gerek futbolcu arkadaşlarımız, gerek teknik heyetimiz bu şampiyonluk hedefini aldığımız bayrağı şampiyonluğa kadar taşıdılar. İnşallah bizde hem belediye başkanımız hem de takımımızın onursal başkanı olan Mustafa Çay’ın desteğini arkamıza alarak bu bayrağı daha ileriye taşıyacağımıza inanarak hedefimizin şimdilik 3.lig olduğunu söylüyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*