POZANTISPOR’DA ŞAMPİYONLUK YOLU

ADANA Süper Amatör Lig takımlarından Pozantıspor, kendi evinde karşılaştığı Ülkügücüspor’u 1-0 yenerek, liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

Pozantı ilçe stadında saat 14.00’da başlayan Pozantıspor-Ülkügücü spor müsabakası oldukça dostane ve saygı sınırları içerisinde tamamlandı. “Pozantıspor taraftarı yoksa biz bir kişi eksiğiz” sloganıyla sahaya çıkan futbolcular, taraftarlarının desteğiyle bir an olan çekişmeyi bırakmadı.

Her iki takım da ilk yarıda gol bulamazken Pozantıspor ekibi 60. Dakika da kazandığı penaltıyı Oktay’ın vuruşuyla gole çevirdi. Rakip takım karşısında 1-0 yenik duruma düşen Ülkügücüspor, kondisyonunu artırarak ev sahibi takım kalesinde gol bulmaya çalışsa da 90 dakika sonunda gülen taraf Pozantıspor oldu. Maç boyunca takıma destek veren Onursal Başkan Mustafa Çay, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Pozantıspor’u tekrar BAL ligine çıkartmak istediğini dile getirdi.

Ligde 22 puanla ikinci sırada yer alan Pozantıspor, Ülkügücü spor’u yenmesiyle 25 puanla liderlik sırasına yerleşti. Böylelikle 25 puandaki lider Pozantıspor’u 24 puanla Ülkügücüspor ve 23 puanla Kürkçülerspor takip etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*