POZANTISPOR’DAN YEMEKLİ TOPLANTI

1977 yılında ilçemizin yeşil beyaz renkleriyle kurulan takımı Pozantıspor, Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda oluşturulan yeni yönetimiyle adeta küllerinden doğarak tekrar kuruluyor.

Kurulduğu günden bugüne kadar birçok başarılar elde ederek Amatör Ligden, Süper Amatör Ligine oradan da Bölgesel Amatör Ligine çıkarak adından oldukça öz ettiren Pozantıspor, güçlü ve yeni yönetim kadrosuyla tekrar sahalara dönüyor.

Pozantıspor’un yeni yönetim kadrosunda ilçemizin önemli iş adamlarının bulunması dikkatlerden kaçmazken birlik be beraberlik duygusunun ön plana çıktığı da görülüyor.

Kulüp Başkanı Selahattin Ünal’ın ve ikinci başkanının İsa Şen olan Pozantıspor’un yeni yönetiminde ise; Özgür Gören, Memduh Akpınar, Muzaffer Özdemir, Hayati Süllü, Cumali Eyi, Yılmaz Kaya, Ferhat Tüferkçi ve Yakup Öztürk bulunuyor.

Pozantılı İş Adamları ve Pozantspor Yönetimi Yemekte Buluştu

Yeni yönetim anlayışı ve güçlü istikrarlarıyla ilçemizin belli başlı iş adamlarıyla buluşan Pozantıspor yönetimi, yeni kurulan bu güçlü birliktelik için maddi ve manevi destek istediler.

Yücel Et Mangal Lokantasında gerçekleştirilen Pozantıspor’a Destek yemeğine; Kaymakam Taner Tengir, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, Mal Müdürü Mücahit Akçay, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, Ülkü Ocakları Başkanı Şaban Adıgüzel, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bölge, iş adamlarından İsmet Yıldırım, Suat Yıldırım, Recep Taşpınar, Recep Onur, Mehmet Çiğdem, Ömer Akün ve Pozantıspor edki oyuncularından Erkan Taşönü’nün yanı sıra birçok vatandaş katıldı.

Destek yemeğine katılan iş adamları Pozantı’nın adının daha üst makamlarda ve daha iyi düşüncelerle anılması açısından özellikle Pozantılı gençlerin mücadele göstereceği bir takım kurma yolunda maddi destekte bulundular.

İlçe Kaymakamı Taner Tengir ise, birlik ve beraberliğin üst seviyelerde olduğu Pozantı’da sporu ve sporcuyu sevenin çok olduğunu, kendisinin de sporu çok sevdiğini belirterek yeni yönetimi kurulan Pozantıspor kulübüne başarılar diledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*