POZANTI’YA POZANTILI’YA HAYIRLI OLSUN

Pozantı’da yapımı biten ve yıllardır kapalı kalan Pozantı Spor Salonu 17 Ocak itibariyle resmen açıldı.

Kaymakam Taner Tengir’in Pozantı’ya atanmasıyla birlikte oldukça üzerinde durduğu konu olan spor salonu, yaptığı girişimler sonucunda Pozantılıların hizmetine sunuldu.

Bu zamana kadar neden bu derece kapalı kaldığını anlamadığını dile getiren Kaymakam Taner Tengir, spor salonunu gezdiğini ve çok beğendiğini ifade etti. Ayrıca incelemeler sırasında eksikliklerin olduğunu ve çok kısa zaman da bu eksikliklerin tamamlanacağını belirterek Pozantılıya hayırlı olsun dedi.

Spor Alanında En Çok Çalışan İlçe Olacağız!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak göreve yeni gelen Yıldırım Dutar yaptığı haber sitemize açıklamada ilçemizin gençlik ve spor alanında uzun süredir ihmal edildiğini vurgulayarak “Bundan sonra Bakanlığımızın, gençlerimize ve ülke sporuna ilçemizde uzanan eli olacağız” diyerek Yıldırım hızında çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Pozantı Spor Salonunun 17.01.2017 tarihi itibariyle yeniden faaliyete açıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yıldırım Dutar ; “Spor Salonumuzda spor yapmak isteyen herkese açık olduğunu, salonumuzun gerek hafta içi gerek hafta sonu 08.30 ile 17.30 saatleri arasında, ayrıca istenildiği takdirde de akşam saatlerinde de hizmete açık olacağını, tüm halkımıza ücretsiz olarak hizmet sunacaklarını ve personelleriyle birlikte olanaklar dâhilinde ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını” söyledi.

Müdür Dutar, İlk olarak şubat ayı içerisinde düzenleyecekleri İlçe Kros Birinciliği koşusu ve akabinde de ilerleyen tarihlerde de kurumlar arası okullar arası turnuvalara başlayacaklarını ve tüm sportif faaliyetlerle ilçemizin ismini duyuracaklarını belirtti.

Daha önce ilçemizde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptığını belirten Dutar “İlçemizin gerek gençlik alanında gerekse spor alanında eksiklerini biliyoruz. Gençlerimizi kahvehane köşelerinden kurtarıp spor yapmalarını sağlayarak gelecekte Vatanını ve Bayrağını seven sağlıklı bireyler yapma yolunda önemli adımlar atacağız” diyerek. Adana’da Gençlik ve Spor alanında en çok çalışan ilçe olarak isimlerinden söz ettireceklerini belirtti.

Spor salonunda faaliyet yapmak, etkinlik düzenlemek isteyen vatandaşların ve öğrencilerin yapacağı etkinlikten 2 gün önce spor salonu yetkililerine ulaşıp bilgi vermeleri yapacakları etkinlikler için gerekli izinler daha kolay olacak.

Spor Salonu İletişim için 0543 720 3813 numaradan ulaşılabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*