PROJELERİMİZİ ANLATTIK, İSTEKLERİ NOT ETTİK

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, bu haftaki ziyaret noktalarında vatandaşla bir araya gelerek projelerini anlatarak halkın isteğini tek tek not etti.

Başkan Adayı Şenol Eroğlu, CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay ve yönetim kurulunun da desteğiyle Pozantı’nın güzide mahallelerini tek tek gezmeye ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun bu haftaki ziyareti Alpu ve Fındıklı Mahallesine oldu. Eroğlu’yu Alpu ve Fındıklı Mahallesinde büyük bir kalabalık karşıladı. Başkan Adayı Şenol Eroğlu, kısmet olursa 31 Mart seçimlerinde göreve geldikleri takdirde projelerini bir bir hayata geçireceklerini dile getirirken tüm vatandaşın istek ve taleplerini en kısa sürede yerine getireceklerini ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla halkla iç içe olacaklarını söyledi.

Alpu ve Fındıklı’daki vatandaşların kucak açması ve ziyaretine teşrif ettikleri için toplantıya katılan herkese teşekkür eden Başkan Adayı Eroğlu, bu akşam ki desteğiniz gibi 31 Mart tarihinde de sandıklara desteklerinizi vereceğinizden adım gibi eminim. Hepinize gönülden teşekkür ederim. Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*