ŞAMPİYON POZANTI, ŞAMPİYON POZANTILI

Adana’da yapılan okullar arası gençler karate şampiyonasında Pozantılı öğrencilerimiz şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti.

Bay ve Bayan kategorisinde ayrı ayrı yapılan karate şampiyonasında Pozantı Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Elife Erten karate komite dalında birinci oldu. Yine aynı okul öğrencilerinden Burak Çelik ise yarışmanın şampiyonu olarak adını en üst sıraya yazdırdı.

2 öğrencimizin de gösterdikleri bu onur verici başarı Pozantı’nın adını sürekli akıllarda bırakmayı sağladı. Çocukları bu konuda eğiten karate hocası Mustafa Erten, öğrencilerinin bu başarısını görünce mutluluğu yüzüne de yansıdı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Dutar, kazanılan bu başarıdan dolayı derece alan öğrencileri gönülden kutladığını söyleyerek başarılarının devamını diledi. Öğrencilerin bundan sonraki gösterecekleri her türlü faaliyette sonsuz yanında olacaklarını da dile getirerek öğrencilerinin eğitimlerinde gerekli destekleri veren karate hocası, beden eğitimi hocalarına ve okul müdürü Kadir Çataldaş’a teşekkür etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*