ŞENOL EROĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pozantı ilçe 3. Olağan Kongresinde mevcut başkan Şenol Eroğlu kongre delegelerinin oylarıyla yeniden göreve seçilerek güven tazeledi. İl Başkanı Ayhan Barut, kurula seçilen partililere başarı dileyip, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BAŞKAN EROĞLU’NUN LİSTESİ OYLANDI

Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve tek listeyle seçime gidilen Pozantı İlçe Kongresinde mevcut başkan Şenol Eroğlu’nun listesi oylandı. Eroğlu, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanı seçilirken, yönetim kurulu ise “Hasan Yıldırım, Tahsin Ünal, Mehmet Aybar, Bülent Tekin, Mehmet Karanfildağ, Rasim Yavuz, Emine Yaran, Nermin Dinç, Fehmi Solmaz, Ercan Erdem, Hacı Şahin”den oluştu. 

KONGRELERDE KAYBEDEN YOK, TEK KAZANAN CHP

İl Başkanı Ayhan Barut kongrelerde yaptığı konuşmalarda kurullara seçilen partililere başarı diledi. Barut, “Kongre süreçlerinde delege seçilen de seçilmeyen de, ilçe yönetimlerine seçilen de aday olup seçilemeyen de, 2019 seçimlerinde aday olan da olmayan da demokrasi, özgürlük, hak, hukuk, adalet ve emek mücadelesinde yol arkadaşımızdır. Kongrelerimizin kaybedeni yoktur. Kazanan ise sadece CHP’dir. Bu mücadele tek başına yürütülemeyecek kadar büyük ve önemli bir mücadeledir. Küçük olsun benim olsun değil, büyük olsun hepimizin olsun anlayışıyla Cumhuriyet Halk Partisi’ni büyütecek ve hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

2019 HEDEFİ

2019’da gerçekleştirilecek seçimlerin önemine de vurgu yapan Barut, yerelde de genelde de iktidara en yakın partinin CHP olduğunu söyledi. Barut, “Ülkemizin geleceği açısından yaşamsal öneme sahip olan 2019 seçimlerinde yerelde üç olan ilçe belediyesi sayımızı en az yediye çıkarıp Büyükşehir Belediyesini de CHP’li yapacağız. Genel seçimlerde de dört olan milletvekili sayımızı yine en az 6-7’ye çıkaracak ve başkanlık seçimlerinde partimizin adayının kazanması noktasında Adana’dan önemli bir katkı koyacağız. BU güve sahibiz, kendimize,  partimize, halkımıza inanıyor ve güveniyoruz. Tek yapmamız gereken referandum sürecinde olduğu gibi çok çalışmak” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanlığının 3. Olağan Kongresine; CHP Adana MİLLETVEKİŞİ İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı Belediye Başkanvekili Murat Kutlu, Başkan Yardımcısı Hasibe Gültepe, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Belediye Meclis Üyelerinden Adil Çakmakçı, Zeki Bülbül, Mehmet Yurtçu, mahalle muhtarları ve çok sayıda partililer katıldı.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*