ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Pozantı Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı sade bir gündem maddelerinin görüşülmesiyle gerçekleştirildi.

Perşembe günü saat 14.00’da yapılan Şubat ayı meclis toplantısına 4 meclis üyesi mazeret bildirerek gelmezken 11 meclis üyesi katıldı. Meclis üyelerinden İsmail Çörekçi Şanlıurfa, Adil Çakmakçı İzmir, Muzaffer Özdemir Adana ve Mehmet Erdem’in Umre’de olması sebebiyle bu ay ki meclis toplantısına mazeret bildirerek katılamadılar.

Gündem Maddeleri görüşülmeden önce Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, 13 gündür Afrin’e operasyon yapan Türk Ordumuzun göstermiş olduğu mücadele için başarılar dileyerek meclis gündemini açtı. Başkan Baysal, hiçbir sivile zarar vermeden kutlu bir mücadele veren ordumuzu Rabbim muzaffer eylesin dedi.

Gündem maddelerine geçildiğinde ise imar plan tadilatına ilişkin görüşmeler, belediye başkanına ve encümenine satış için yetki verilmesi,  plan bütçe, çevre sağlı ve eğitim kültür gibi komisyonlara havale edildi.

Gündemin dokuzuncu maddesinde yer alan; belediye parsellerinin 2018 yılı 1 m2 üzerinden ecrimisil bedel tespiti yapıldı. 2017 yılında alınan Pozantı merkez ve Akçatekir’in 1m2’si 5.00 TL ve Köylerin 1m2’si 2.50 TL ücreti 2018’de de aynı kalması meclis üyelerce oy birliğiyle kabul edildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*