TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN “HAYAT OKULDA BAŞLAR”

Adana Ticaret İl Müdürlüğünün “Hayat Okulda Başlar” projesi kapsamında Pozantı Kaymakamı Taner Tengir ve Adana Ticaret İl Müdür V. Adnan Ekiz ile birlikte 15-21 Mart Dünya Tüketici Haftası etkinlikleri kapsamında Pozantı’daki bazı okullar ziyaret edilerek çeşitli hediyeler dağıtıldı

Tüketici haftası etkinlikleri kapsamında yaptırılan çanta ve kırtasiye ile Tüketici kanununu kapsayan broşürler dağıtılarak, Tüketici Kanunu hakkında bilgiler verildi.

Okul ziyaretlerine ilk önce Gökbez Ahmet Oğuz Akal ilkokulundan başlandı. Buradaki öğrencilere çanta ve kırtasiye ürünleri dağıtıldı. Daha sonra Fındıklı İlköğretim ve son olarak Hamidiye ilköğretim okuluna geçen heyet burada da çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıttılar.

Kaymakam Taner Tengir ve Ticaret İl Müdür V. Adnan EKİZ, çocukların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerin sürekli olarak devam edeceğini ifade ettiler. Ayrıca sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilere ne olmak istediklerini soran Kaymakam Tengir, çoğu öğrenciden polis, öğretmen ve doktor gibi kelimeleri duyunca gururlandığını ifade etti.

Tüketici haftası etkinlikleri kapsamında yaptırılan çanta ve kırtasiye ürünlerinin dağıtımına Kaymakam Taner Tengir’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bayar, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, ve Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş’da katıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*