VALİ DEMİRTAŞ POZANTI’DA AÇILIŞ YAPTI

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Pozantı’ya bir dizi ziyarette bulunarak çeşitli açılışlar yaptı.

İlçemize ziyarette bulunan Vali Mahmut Demirtaş ilk önce Kaymakamlık makamına yaptığı ziyaretten sonra yeni yerine taşınan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının açılışını yaptı. Açılıştan sonra binayı gezen Vali Demirtaş, daha sonra da Kaymakamlık Toplantı salonunun açılışını yaparak mahalle muhtarlarıyla birlikte toplantı yaptı.

Kandil Programına katıldı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Pozantı ilçesine yaptığı ziyarette toplantı ve açılış sonrasında mevlid kandili olması sebebiyle ilçe merkezindeki merkez camisinde öğle namazı öncesinde kandil programına katılıp namaz kıldı. Namaz sonrasında ise Pozantı Kaymakamlığı ve Pozantı Belediyesinin Ortaklaşa yürüttüğü Sosyal Giyim Market’in açılışını yaparak böyle mübarek bir günde bu güzel yerin açılışını yaptığınızdan ötürü tebrik ediyorum dedi.

Ardından Pozantı Belemedik Yaylası’na geçen Vali Demirtaş “Doğal güzellikleriyle kentimizin önemli bir yayla ilçesi olan Pozantı’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunduk” dedi.

Bir doğa harikası olan Belemedik’e bir kez daha hayran kaldıklarını vurgulayan Vali Demirtaş, “Adana ilimiz, sahip olduğu her açıdan zengin potansiyel ile “Marka Kent” olmayı hak ediyor. Bu yöndeki çabalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*