YÜKSEKOKUL PROGRAMLARI LİSELİLERE TANITILDI

Pozantı’da mezun olacak liseli öğrencilere Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksekokulu’nun eğitim ve programları tanıtıldı.

2009 yılında Pozantı ilçesinde açılan ve Çukurova Üniversitesine bağlı 4 bölümden oluşan Pozantı Meslek Yüksekokulu idaresi, ilçede eğitim öğretim gören mezun olacak liselilere okulun çalışma faaliyetlerini anlatarak tanıtım yaptılar. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar ve 7 öğretim üyesinden oluşan heyet önce Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi daha sonra ise Pozantı İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesinde mezun olacak öğrencilerle buluştular.  Yüksekokul yetkilileri okul bünyesinde faaliyet gösteren Bahçe Tarımı, Organik Tarım, Vergi Uygulamaları ve Muhasebe bölümü ile Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümlerinin ne demek olduğunu tanıttılar.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar okulun genel durumu hakkında açıklamada bulunurken branşlarına göre 7 öğretim üyesi kendi brançlarının faaliyetlerini anlattı. Öğretim görevlilerin anlattığı konulara göre öğrenciler, Turizm ve Otel İşletmeciliği başta olmak üzere Organik ve Bahçe Tarım bölümlerinden mezun olduktan sonra onları nasıl bir iş beklediklerini sordular. Yüksekokul heyetinin yaptığı okul ve bölüm tanıtımını öğrencilerin dikkatle dinlemesi ve not alarak düşünce içerisine girmeleri hem yüksekokul heyetini hem de okul yönetimini mutlu etti. Yapılan tanıtım sonrasında Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar, okulu ve çalışmaları yerinde görmeleri açısından lise öğrencilerini yüksekokula davet etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*