ZAFER SABANCI LİSESİNDEN BAŞKAN BAYSAL VE MARAL İNŞAAT’A ZİYARET

Pozantı Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi salon futbol takımı, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ve Maral İnşaat sahibi Soner Kaya’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Okul müdürü Adem Yılmaz ve beden eğitimi öğretmeni Şakir Yılmaz ile birlikte Adana’da düzenlenen futbol turnuvalarından okul takımına eşofman, forma ve ayakkabı desteğinde bulunarak sponsor olan Maral İnşaat ve Emlak sahibi Soner Kaya’yı iş yerinde ziyaret ettiler.

Okul takımına desteklerinden dolayı yapılan bu ziyarette takım kaptanı 11/B sınıfı öğrencisi Can Yeni’nin turnuvadaki grup birinciliği nedeniyle kazanılan kupa, Sponsor Soner Kaya’ya takdim etti.

Soner Kaya ise yapılan bu güzel ziyarete;

Pozantı’da eğitime ve gençlerin spor yapmasına her zaman destek olacağını, okul Takımının başarısının kendisini gururlandırdığını söyledi. Kaya, Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi Müdürü Adem Yılmaz’ı, Beden Eğitimi öğretmeni Şakir Yılmaz’ı ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Ayrıca, Şubat ayında Adana’da düzenlenecek olan Kızlar Futbol Turnuvasına katılacak olan Şehit Zafer

Sabancı Anadolu Lisesi kız futbol takımı içinde forma ve eşofman sözü verdi. Okul Müdürü Adem Yılmaz ise gençlerin spora teşvik edilmesiyle ilgili, maddi manevi desteklerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Soner Kaya’ya teşekkür ettiler.

BAŞKAN BAYSAL UNUTULMADI

Yine okul takımının turnuvaları esnasında araç temin ederek desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’a da makamında ziyarette bulunuldu.

Takım kaptanı Can yeni Başkan Baysal’a bir buket de çiçek hediye etti. Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ise kendisine yapılan bu ince ve nazik ziyaretten memnun kaldığını belirterek,  sporla ilgilenen tüm öğrencilere başarılar dilerken okul yönetimini de tebrik etti.

Belediyeye ait araçla maçlara gidiş geliş yapan Okul Takımı Adana genelinde lise öğrencileri arasında yapılan turnuvada grup birincisi olmuş, elemelerde 105 takım içerisinde ilk 16 ya kalmayı başarmış, son maçında penaltılarda şanssız bir şekilde elenmişti. İlk defa geçen yıl katıldığı turnuvada adana genelinde102 takım içinde  8.olan  Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi Salon Futbol Takımı önümüzdeki yıl tekrar katılmayı planladığı turnuvanın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*